Tilausehdot

Varatut vuorot maksetaan nyt varattaessa verkkomaksulla. Vuorojen varaaminen edellyttää rekistesteröitymistä järjestelmään ja tämän jälkeen kirjautumista omilla tunnuksilla.
Seuran jäsenille on etuna alkavalle kaudelle 2€ halvempi tuntihinta massa -ja plexikentille. Jäseneksi voit ilmoittautua milloin vain. Jäsenet rekisteröityvät järjestelmään sähköpostilla, joka on seuran tiedoissa ja silloin järjestelmään aukeaa välilehdelle "jäsenet" kalenteri, jonka kautta seuran jäsen varaa vuoronsa jäsenhinnalla.


Varaukset astuvat voimaan vasta maksun jälkeen ja varatut vuorosi löydät järjestelmässä klikkaamalla nimeäsi ja sen alta "omat tiedot".


Huom! Kaikki varaukset ovat sitovia, vuoron voi peruuttaa veloituksetta 4 tuntia ennen vuoroa, toistaiseksi ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen: info@pvs.fi (saldopalvelu ei ole vielä käytössä).
Sähköpostiin tulee mainita peruutettava vuoro, varaaja ja laitetaanko uusi vuoro toiseen ajankohtaan vai otatko lahjakortin, jolla saat varattua seuraavan vuoron. Ilmoitamme heti kun saldopalvelu saadaan käyttöön.